• Slider 1

Financiering


Een onderneming staat in principe altijd op een kruispunt met de vraag: ‘waar gaan we naar toe?’ En na beantwoording van die vraag volgt automatisch de behoefte aan financiering. Om te starten, verder te ontwikkelen of te groeien. En om die financiering te realiseren, heeft u een goed ondernemingsplan nodig. Om vertrouwen te wekken bij een bank, bij particuliere investeerders of op een crowdfundingplatform, maar eventueel ook bij familie of vrienden. De mogelijkheden zijn wat dat betreft tegenwoordig legio. Maar ál die partijen zijn pas bereid om geld te steken in uw onderneming als ze voldoende vertrouwen hebben dat hun investering rendement oplevert (professionele investeerders) dan wel veilig is (vrienden en familie).
Bonnet en Partners ǀ Accountants en Adviseurs helpt u graag bij het toetsen van uw ideeën, het opstellen van uw ondernemingsplan én de daadwerkelijke financieringsaanvraag en beschikt hiervoor over een MKB – Kredietcoach.

Een MKB – Kredietcoach heeft eenvoudig toegang tot verschillende financieringsmogelijkheden, en heeft afspraken met financiers over gunstigere voorwaarden en verkorte aanvraagprocessen. Ook na het verstrekken van de financiering blijft de MKB – Kredietcoach in beeld als coach van de onderneming, omdat zowel de aanvrager als de financier er immers belang hebben dat de financiering niet alleen wordt verstrekt, maar ook kan worden terugbetaald.

Online boeken

Gratis en vrijblijvend een gesprek

Gratis en vrijblijvend een gesprek aanvragen voor ondernemers?
Klik hier!

Inloggen bij loket.nl

 
 
 

    

 

CONTACT

Mail ons: info-bp@konings-meeuwissen.nl

Bel ons: 0412-632905