Over ons

  • Slider 1

Wie zijn wij en wat drijft ons?

Bonnet en Partners ǀ Accountants en Adviseurs is een full service accountantskantoor dat middelgrote en kleine bedrijven bedient op het gebied van administratie, accountancy, belastingen, loonadministratie, particuliere aangiften, bedrijfsfinancieringen en financiële planning; zowel adviserend als uitvoerend.

Directie

De directie van het bedrijf wordt gevoerd door de Accountant-Administratieconsulenten (AA) Bart Rutten en Richard Melaet. Zij hebben elkaar ontmoet toen zij werkzaam waren bij PricewaterhouseCoopers. Die onderneming werd door hen beiden ervaren als inhoudelijk hoogwaardig, maar door de aard van de werkzaamheden (veel grote, institutionele bedrijven als klant) ook enigszins afstandelijk kantoor. Zo ontstond bij hen in 2001 het idee voor een laagdrempelig en persoonlijk accountantskantoor voor midden- en kleinbedrijf. Op alle accountancyfronten goed, maar vooral ook betaalbaar en benaderbaar.

Team

Om hun doelstelling van een kwalitatief hoogstaand, maar laagdrempelig en persoonlijk kantoor gestalte te geven, hebben Bart en Richard een team van professionals (op de verschillende kennisvlakken) om zich heen verzameld die mét hen ook de Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel hebben. U moet zich als klant van Bonnet en Partners vooraleerst op uw gemak voelen. Dan komt de rest ‘vanzelf’.

Drie kernbegrippen

De drie kernbegrippen van Bonnet en Partners zijn dan ook:

  • Duidelijke taal in cijfers
  • Laagdrempelig en begrijpelijk
  • Persoonlijk en duidelijk geprijsd

Online boeken

Gratis en vrijblijvend een gesprek

Gratis en vrijblijvend een gesprek aanvragen voor ondernemers?
Klik hier!

Inloggen bij loket.nl

 

 

 

    

 

CONTACT

Mail ons: info-bp@konings-meeuwissen.nl

Bel ons: 0412-632905